Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bedjan är kanske min mest och minst sexiga egenskap


Brev 6 av 30: Kom hit


Hade jag kunnat, utan att få betala dyrt för det imorgon, hade jag stannat hos dig, bitit dig i läppen. Dina händer på mina höfter var svårt att hantera - all denna vilja i en rörelse. det slog mig som ett blixtnedslag.

Kom hit och sov ikväll. Om du läser det här vet du att jag vill ha dig här.

Det är stort, det här, det som drar oss mot varandra. Jag vill inte släppa. Det är inte stort nog, säger vi alltid, men det är större än oss ändå.

Kom hit.




Dagbok av mögel
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-13 02:14



Bookmark and Share

  mögel