Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag, att stoppa...

Där kärlek man finner
den vinner
som en glad katt
man gott, sen spinner...

Ja varför skulle man
inte den följa
den går ju ändå aldrig att dölja
den sköljer ju över en så synligt för alla
för man går ju omkring sen
och lyser upp i sin färgglada bubbla...

För ett bestämt hjärta är svårt att hindra
bara att följa med i dess manöver
för så fort det bara har börjat
att tindra lite så smått här...
Sen öppnas alla gränser
för det där...









Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-13 05:18



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ingen soppa
man ska stoppa
hela kakan i munnen
2018-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt