Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
anno dazumal


minns djupet av kaos

 

 

Dina ord, älskade,

tänder stjärnor,

men skönast

är tystnaden

oss emellan

 

Då äger vi kosmos

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 321 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-13 09:45



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Löftesrikt
2018-09-14

  Baystream
När en tystnad inte är obekväm - är då vi på riktigt landat i oss själva och den andra. Fint diktat.
2018-09-14

  lodjuret/seglare VIP
Detta som ägande, vad bryr sig kosmos, kanske att något lägrande, tänder upp ordens betydelse inom oss?
2018-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg