Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARFÖR ÄR DU SÅ ELAK, LARZ?

 

jag slog upp insändarsidan
i gefle dagblad i dag
där får vi strida och lida
där är det jämt hugg & slag
det första ögonen föll på
det var en komisk rubrik
man får ju tåla kritiken
när man har givit kritik

varför är du så elak, larz?
nu måste frågan få ett svar
varför är du så elak, larz?
är elakheten allt du har?
varför utslungar du kritik
som är så nedgörande?
varför är du så elak, larz,
så oerhört störande?

visst, jag har skrivit ett svar nu
en allvarstyngd polemik
men mitt i allvaret kan jag
dock se ett mått av komik
jag sade redan i morse:
"jag borde skriva en låt"
här kommer den, varsågoda
nu kan ni gotta er åt:


varför är du så elak, larz? ( o s v)

LARZ GUSTAFSSON 13/9 2018

 

https://www.gd.se/artikel/opinion/insandare/varfor-ar-du-sa-elak-larz-gustafsson

 

https://www.gd.se/artikel/opinion/insandare/trist-att-man-i-den-har-staden-uppfattas-som-elak-om-man-har-en-asikt

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2018-09-13 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP