Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Belyser kontraster...

 

...I vissa texter överdriver jag storyn för att belysa en kontrast
skildrar med hårda ord en vardag som inte är lik den rika
Jag lägger till ton av dramatik och skriftar även i impulsiv hast
men livets baksida är svartare än gräddhyllans vita
Jag lägger till delar från min värld och egen livserfarenhet
mixad med plock av intryck från media och det jag sett och hört
Beteenden med fördomar och människosyn i negativ ytlighet
hur de högmodigas massa dundrar fram med ord som liv förstört
Alla mina texter är inte en direkt biografi från mitt eget liv
jag skriftar med inslag av alfabetets cirkuskonster i magi
Ni får beskåda en berg- och dalbana av ohälsans riv
där livet med psykisk ohälsa, misär och ensamhet inte är eufori...

 

(ej tidigare publicerad text, och text skriven 13 september 2016)




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-13 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale