Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje är viktig

Så stort är mitt ha-ha-begär

att det på alla sorger tär !




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-13 11:30



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Samma här!
2018-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP