Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu testas hållfastheten

Nu testas hållfastheten på vår demokrati
håll andan
släpp inte taget
ha förtröstan
det här är politik

ett du och jag kan bli ett vi




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-13 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP