Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ack Ebba, ditt munväder...


EBBA.

Ja, jag är en ärlig judisk kristen
uttryckte sig KD ledaren under
valnatten. Munnen dreglade, ord
forsade ur den rödmålade munnen
och röda stänk flög omkring på SD
församlingen som inbjudits.
Nu har en ny tro skapats av en KD
politiker utan koppling mellan
tanke och munväder.

Kanske grannarna är Shia Kristna
eller Sunni Katoliker? Eller...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-13 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje