Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svara rätt; svara ärligt

din väntan
som ett stenblock
på mitt bröst

bryt den
tystnaden
skär upp den
med tungan

jag famlar
vilse i en tankegång
söker rätt svar

rätt svar

du har rimfrost
på dina ögonfransar
och spindelväv
på trumhinnorna
snart är jag en främling
en karikatyrmålning
på väggen

bryt den
tystnaden
skär upp den
med tungan

söker
rätt svar

rätt svar


du bryter tystnaden
skär upp mitt bröst
med tungan

"har du letat här?"




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-13 12:58



Bookmark and Share


  bumerang

Känner in det jag tror att du förmedlar.
- och känner igen.
Tystnaden är dubbelbottnad.
Och bara i ett ynka svårhittat fall
kan det stämma.
Kanske bara ett enda under en livstid.

Jag läser dig med samförstånd.



2018-09-14

  Baystream
"skär upp mitt bröst
med tungan"

Bildligt och talande på samma gång. Fantastiska rader.
2018-09-13
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP