Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landet som ett företag

 

Ett land kan jämföras med ett företag

och precis som i ett välskött företag

måste det finnas anordningar för personalens väl

så att verksamheten kan drivas på ett bra sätt

för att personalen skall trivas och hålla sig friska




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-13 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP