Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjukdom




livet går inte att förstå
bara läras
vi har ingenting
att sätta emot
det är som en sjukdom
som klamrar sig fast

det var aldrig vi;
därför heter det
"livet går vidare"




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-13 13:23



Bookmark and Share


  Baystream
Snyggt. Applåderar denna!
2018-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP