Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målande meningar och pepprat prat i politiken

Särskilt i dessa dagar när politiken är ett glödhett tema;

dyker det upp många politiska liknelser i debatt och i press

Exempel kan vara ord som sandlådan, kannstöperi, ömsa skinn, lägga örat till rälsen

Det senaste jag hörde var: "Intressant att se hur partierna nu blåser upp fjäderskruden!"




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-13 13:43



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det är spännande hur man kan beskriva eländet. För mig är det sandlådenivå.
2018-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP