Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Getingen från Vi

En getinghanne från Vi

sökte blommor med söt nektar i

Ståndare och pistill

- överallt kom han till

Kanske var han egentligen bi?




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-09-13 14:18



Bookmark and Share


  DominiQueen
Underbar ju
2018-09-17

  Minkki VIP
snyggt skaldat med gadd
2018-09-15

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
den sortens bibetydelser som jag älskar
2018-09-14

  Nils-Robert
En klurifaxlimerick ..
2018-09-13

  lodjuret/seglare VIP
Är inte det en tidning? Läser människor verkligen den sortens media numera? 'De' sägs ju inte ens kunna stava dill vad de vill säga, numera.
2018-09-13

  Kungskobran VIP
Kanske bisexuell rentav
2018-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP