Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÅTAN

Visst är det är underligt, detta med tiden;
En vacker dag tar den slut

Beakta: först går du in genom dörren
och sedan, en dag går du ut.



©Anders Frankenberg Wester 2018




Bunden vers av Anders Frankenberg Waster
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-13 14:32



Bookmark and Share


  Anders Frankenberg Waster


KALLA FAKTA


NÅGON dag lägger hen sin penna
Någon dag - om än ej denna.

2018-09-14

  Kungskobran VIP
Vad är det som går och går men aldrig kommer genom dörren, det är frågan?
Svar: Det är den stackars fattige poeten som fått skrivkramp och går och går fram och tillbaka i sin skrivkammare.

2018-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Anders Frankenberg Waster
Anders Frankenberg Waster