Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VREDA VÅGOR - tanka

Vågor vräker in

dåligt förtöjd båt lossnar

guppar ohämmat

skaver emot bryggsida

men är av rätta virket




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-09-14 17:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Robust
2018-09-16

  Feliaxel VIP
Med rätt virke blir det hållbart
2018-09-15

  Öknens Ros VIP
gediget arbete med båt, tacklar vågorna.
2018-09-14

  Marita Ohlquist VIP
Tacksamt att båten är slitstark och tålig när stormen rasar!
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP