Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

demokratin



Det är inte särskilt dramatiskt, mest handlar det om att dagspressen bestämt sig för att avrätta individen. Det har framkommit att den som ska få framtiden dödsdömd inte klarat av att uttrycka sig intetsägande och någon på tredje parkett blivit sekundärt kränkt.

Dagen efter minns ingen vad som hände med den som viskade för högt på andra parkett. Det är en annan dag med möjligheten att bli sekundärt kränkt av någon som skämtar om att ett femte kön måste avdramatiseras.

Bäst är ändå själva avrättningen, alltid så korrekt skriven, aldrig subjektiv eller elak innan individen står ensam framför tegelväggen, men fan vilket liv det blir när publiken kommer på att de är sekundärt kränkta. Det är då domaren berättar att det inte finns dramatik i demokratin.

________




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-13 16:01



Bookmark and Share


    violas
Ojojoj
2018-09-17

  Kungskobran VIP
De lättkränktas förening är grupp
som borde sättas under lupp
dom stör sig på allt
varmt som kallt
Att stå upp för sin sak
och inte bli spak
är en annan sak
än att bli kränkt för minsta sak
2018-09-13

    ej medlem längre
Tyck vad du vill, säg vad du vill men du gör som du blir tillsagd; allt i den kollektiva trädgården.

Gillar ditt uttryck!
2018-09-13

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Arkebusering med ord blir billigare än med kulor,men lika effektiva.
2018-09-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Satir av hög klass!
2018-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP