Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel, spegel

Kastade en hastig blick i spegeln idag bara för att inse

Det vore bättre om jag valt att blunda istället

Eftersom det jag såg då jag mötte mina ögon där i glaset

 

Var bilden av hur mitt inre självförtroende ser ut

Där det rasat i botten av allt för många tvivel på mig själv

Istället för den bild mina vänner visar mig med sitt stöd

 

Så just där och då insåg jag att speglar är av ondo för den

Som har ett trasigt självförtroende och ögon som inte orkar le

 

Ty det våra ärrade själar behöver se är inte sorgen vi bär på

Utan styrkan och värmen som ryms i våra vänners omtanke

 

Så nästa gång jag ser en spegel lovar jag att blunda

Och försöka se mig själv utifrån med någon annans ögon

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-13 17:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ibland är det svår att se sig i någons annans ögon..
2018-09-16

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text, hoppas att du framöver kan se dig i spegeln och se det dina vänner gör!
2018-09-13

  Viksten
Fin text
2018-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP