Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagsverke

När jag söker kantareller i hemmamarkerna, stöter jag upp en vilande älg.
Den reser sig och dundrar förbi mig nära med horn och skägg. Mossan ryker om klövarna.
Tillbaka i huset igen rensar jag svamparna och steker dem.
Skålar för upplevelsen i kryddigt vin.




Prosa av Ingmar Hård VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-13 19:13



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Fint att leva så nära naturen. Men jag skulle bli dödsförskräckt över en sådan älg, tappa svampkorgen när jag rusar hem...
2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP