Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Döden


Döden

Döden




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-13 19:30



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En individ som 'blir förkyld' eller 'sjuk' på annat sätt, känner sig kanske 'nära' slutet på endera viset. Bara som för att retas om förkylningen eller sjukdomen 'går över' och patienten ifråga 'blir frisk', bara för att sedan bli 'sittande i ödets väntrum' och inte tycka att som något är 'roligt' längre. Tål att skrattas åt ibland. Förr eller senare kommer 'den dagen' även väl till en av järn förslagen?
2018-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP