Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


-

Som jag ser det
så ser jag alltid dig
När strålarna är starka
och hoppet brinner
vill jag att du minns mig.




Övriga genrer av Solsonen
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-13 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solsonen