Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör jag på den här planeten?

 Jag har ca 30-40 år kvar att leva, om jag inte dör i förtid av cancer eller något annat. Jag tycker att det är ett privilegium att få dö. Intressant ska det bli. Jag har levt ett hårt liv, fyllt av svår psykisk sjukdom, ett kaos. I glädje ska jag dra en lättnandes sista suck en vacker dag, och sväva in i kärlekens frid, lycklig, euforisk, salig.
Världen är ett arsle som man sitter fast i, vad man än gör, tänker och känner.
Att i glädje sakta få somna in... ahhhh...




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-13 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP