Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd



Finns det något
enda

som man kan tro på

som existerar

på riktigt

nån kärna
i hjärtat

eller har vi
allt för många drömmar
som skuggar våra liv

så att vi aldrig kan mötas








Övriga genrer av innakarin
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-13 20:50



Bookmark and Share


  innakarin
Tack vännen. Du gör mig glad
2018-09-14

    Max Poisé
Bra här. En text som förtjänar mer uppmärksamhet!
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin