Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På sätt och vis en aktuell repris


Sitter i samma båt

Vi sitter i samma båt
lika bra att hjälpas åt
Vi drar åt skilda håll
men det är okej
Efter alla dessa år
ska vi göra nya spår
finna nya vägar
för dej och mej

 

Båten glider fram
Skummet yr
Nya vindar blåser
vi siktar mot varsin fyr
och horisonten är ett streck
som någon gjort med bläck
suddat med fingret över
men vi ser så mycket vi behöver

Det kommer att gå fint
det kommer att bli bra
det kommer lösa sig
        en dag




Övriga genrer av Lindalou
Läst 92 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-13 21:45



Bookmark and Share


  träsnidaren
Tröstrika rader.
2018-09-15

    Max Poisé
Tänkte på en kommentar jag fick för ett tag sedan som handlade om att de flesta skriver mörka och sorgsna texter. Alldeles för lite ljus och hopp. Där Lindalou är du unik. Bravo, fram med mera ljus, vi hår ju sakta mot mörkare tider...
2018-09-14

  DominiQueen
Wow så underbar, den skulle bli en fin sång ju..
Suverän!!!!
2018-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou