Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris detta med


Sällsam

Tänk om jag finge vara sällsam 

ett sådant vackert ord 
ett snirklande magiskt gåtfullt ord 
sällsam 
lite som balsam, detta sällsam 
 
Tänk om du fann mig sällsamt vacker 
och sällsamt fin 
och sällsamt rolig 
 
Men när jag ser alla sällsams synonymer, 
besynnerlig 
underlig 
ovanlig 
bisarr 
märkvärdig 
förunderlig 
mystisk 
konstig 
kuriös 
egen 
märklig 
fantastisk 
så upptäcker jag att jag kanske redan är just sällsam.



Övriga genrer av Lindalou
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-14 00:15



Bookmark and Share


  träsnidaren
Men oj

vilken sällsamt
makalös
fantastisk
närvarande
utlämnande

text.

Så fint!
2018-09-15

    Max Poisé
*ler*, och så är det ett sådant vackert ord:-)
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou