Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aisha

 

I den dystopiska världen famlar hon

-ständigt letande, efter sin hud, sina

förlorade kroppsdelar och sin värdighet.

 

 

AISHA

 

Mina famntag är

famlande i mörkret

sträcker mig

försöker famna

 

Ser du mig

när jag ligger naken

utsträckt på en divan

som en sköka

 

Din blick är tom

mina ögon ser

min kropp känner

försöker famna

 

Ser du mig

om jag släpper ut

mitt rakade huvud

som brukade glänsa

 

Din avsky

min vädjan

din lust

min förnedring

 

Ser du mig

om jag skalar av

mitt vackra skal

och blir jag

 

Mina famntag är

famlande i mörkret

sträcker mig

försöker famna

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-13 22:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärt och berörande...
2018-09-26

  Lars Hedlin
Mycket stark i känsla
2018-09-16

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om att bli älskad för den man är, inte för hur man ser ut!
2018-09-14

  Feliaxel VIP
Svårt att inte bli sedd
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP