Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GLÖDER



kan orden brinna så
glöda av liv
ur en pennas gråt
stjärnebarn singlar från himlen ned
berörd av vind utan näste
inget himlafäste
en tå i lösan jord
molnetår
från lamm till fåle den lilla går
rider otyglad fåle

över himlavalvets sken
vinglar
stjärnebarn i dingeltåt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 411 gånger
Publicerad 2018-09-13 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP