Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nja


Smyst

Jag dansar själv en vankelmodig vals en månbelyst kväll,
Inget kan nu stoppa oss båda så ta ett fast tag om min högra skinka är du snäll,
Varför skall det snålas med sås en dag som denna?
Det är absolut inget jag står för och inget som är på min agenda




Fri vers av Svante Pissvante
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-14 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svante Pissvante