Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mysigt i kalsongerna

Min överkropp darrar när jag ser henne,
Det känns som om jag fryser trots värmen kring oss,
Ty hennes behagliga lår höjer min hjärtrytm och stimulerar en otroligt vacker stake,
Byxorna stretar emot,
Vem skall vinna? Är det den majestätiske eller är det några stackars sletna sömmar?
Med en oövervinnlig kraft frigör sig en kraftig från byxornas trånga fängelse,
Eleganten går nu inte längre att stoppa,
Han är ute efter allt vått kvinnofolk där ute och nu är det enda målet kvinnan ovanpå,
Med en handvändning läggs damen på rygg,
Han är i kontroll och hon känner sig trygg,
Nu är det något som inte stämmer,
Ack kalsongerna är gjorda av elastan och behöver slitas av innan det kan göttas




Fri vers (Fri form) av Svante Pissvante
Läst 327 gånger
Publicerad 2018-09-14 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svante Pissvante