Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sikten

vem har fått nytta av kärleken så att jag skulle fått?
förutom en sönder hjärta, vad annat kunde jag fått?
allt som har en börja kommer till avslut, men så länge
mitt hjärta inte vandrar blicken, ser bara en och samma!




Övriga genrer av Endless Love MS
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-14 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS