Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Operativ övervakning av instigade till fallskador.

 

Medan jag tänkte sådär, på den vassa metal mobbningen,
det nya balkång husets tröskel i mitt sinne med hälen nästan sprucken, 
nu lång borta därifrån på en gamal pallen, sa jag:

En tjuvs största seger är att övertyga dig om att stjäla med honom tillsammans;
En olycklig persons önskan är att bli hård mot mänskligheten.
Övertygelse och beslutsamhet av en dåre är att förlora din balans, smidighet och skönhet.
Den största segern för en man utan Gud är att få dig att "blasfa med honom.
En mäniska utan humor, person vill snurra dig,
när du skulle skratta med din mun ända upp till öronen.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-14 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP