Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Satt på papper 2018.....


Mellan Ica och Coop





Alltid trott att livet var ett skämt
men en solig dag i September
när jag såg spillrorna
till människor
passera
på torget mellan Ica och Coop
i Emmaboda
insåg jag plötsligt
att det är på allvar

och radion spelade
"Its the end of the world as we now it"
med R.E.M.




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-14 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP