Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nåt skämt eller ?




Lööf
Lövin
Löfven

och nu råkar allt
även handla om dem !




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-14 11:44



Bookmark and Share


    Max Poisé
:-)
2018-09-14

  Onomatoprofet VIP
Man kan inte vända blad så man vänder på löven istället
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP