Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lott

jag blöder
och skriver
så pennan glöder

driver
ut mina demoner
med en iver

som gränsar till mani
måste bli fri
utan att ta till fylleri

är det en utopi?
att bli fri från monstrens tyranni
och gärna så förbli

poesi
är min melodi,
min terapi

jag låter mina tankar vandra
det jag skriver hjälper också andra
så ingen kan mig klandra

det jag skriver gör gott
jag skriver om både stort och smått
att skapa har fallit på min lott




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-14 14:14



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Japp, när huvvet är fullt med ord måste dom ut
2018-09-14

    Max Poisé
Poesi är den bästs terapin. I princip mot allt:-)
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP