Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Befriaren


vem går festklädd i prålig kostym
inte det anspråkslösa
som kommer till dig i grå kappa
men under ytan
finner du hjärtat som brinner

vilja hopp och tro är befriaren
du måste våga hoppas
och vilja tro
på livets möjligheter

för att du ska lyckas !




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 363 gånger
Publicerad 2018-09-14 12:53



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Sant
2020-11-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP