Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret söker ljus

Tanken trevar
stumt
efter mening

Mörkret hägrar
Söker ljus

Björken fångar
solglimtar
med sitt långa
fladdrande hår

Aspen ser
darrande på




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-14 14:04



Bookmark and Share


  Niliboy
Mycket fyndigt å fint!
2018-09-15

  Marita Ohlquist VIP
Längtan efter ljus, tycker om att träden har ett sammanhang i texten!
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP