Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn

Känner ett lugn och en oro, samtidigt

Lugn för jag vet att det kommer att ta slut
och oro för hur jag ska uthärda till dess

Fylla tiden, fylla kalendern för att bli distraherad

Hårt arbete skingrar tankar om
vad som ska hända innan slutet är nått

Resan är överskattad, målet är allt




Fri vers (Fri form) av J Modig
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-14 19:02



Bookmark and Share


    Max Poisé
Jag måste spara denna!

Därför att den är i motsats av allt jag tror. Resan är alltid viktigare än målet.
Men du fick mig att tänka! Tack för det:-)
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

J Modig
J Modig