Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Or yours...


My time to shine

 
 
I den bleka månstrimman
Pånyttfödd under stjärnors ljus
Hennes lockar dansar i vinden
Långt borta från människor och hus
 
De bara fötterna följer stigen
Mot nya tider, nya mål
Fångar upp klänningen med handen
Släpper från hjärtat ett lyckovrål
 
Tårar av silver väter hennes kind
Månen skimrar i hennes hår
Mörkblå ögon glittrar igen
Mot glädje i livet hon går... 
 
 

 




Övriga genrer av Lindalou
Läst 85 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-14 19:03



Bookmark and Share


    Max Poisé
Jag blev lycklig av denna! Tack!!
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou