Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horisonten blinkade sin natt

 

Fick jag bestiga det omöjligas samvete

skulle jag fylla tomheten med luft

den luft du vigde mitt liv åt

för att rädda dig undan saknaden.

 

Fick jag ropa det högsta

från grottans innersta

skulle du kunna höra mig än idag

kunde vi skapa platser i det oändliga

ringa in stunden som skulle darra

längre än horisonten blinkade sin natt.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-14 19:47



Bookmark and Share


    Max Poisé
Bra här! Gillar språkbruket och tankarna!
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP