Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inferno



Ibland kan tiden vara knapp
De osynliga som regisserar
makten
över världsscenens aktörer
är totalt
ett problem
för demokratin




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-14 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP