Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så vem är det som brister?

Jag hatar att jag måste förlora mig själv
i rekonstruktionen
för att återfödas som något samhället vill
Jag hatar när jag går förlorad
I jakten på andras acceptans

en autistisk ritning
ett livsverk
Som är jag men inte mitt

Curla, Snarare drejar vi
Vissa av oss klarar inte trycket
Så vi spricker i tusen å åter tusen

Det där fatet som sprack i ugnen
Va’ jag

Jag hatar att jag inte förstod
Att deltagandet inte var obligatoriskt
Jag hatar att många inte vet det
Ett villospår i tjugoettår
Villospår
Bort från jag
För jag höll inte
Samhället spräckte mig, inte jag
Så vem är det som brister ?

en autistisk ritning
ett livsverk
Som är jag som är mitt








Fri vers (Spoken word/Slam) av Kuppiskaka
Läst 281 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-09-14 22:55



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stay strong, va dig själv
skit i vad andra tycker

du är perfekt, som du är
2018-10-16

  Stay Golden
Soldier on, än är du inte uträknad eller hemma <3 ''samhälle'' här bor både penga-människor och levnads-människor och vissa av oss är bara fantasier som vandrar i dagsljuset - '' You must learn to join the dance'' It'll be fine.
2018-09-25

    ej medlem längre
Starka rader med igenkänning! Dessa ska jag komma ihåg!

"Vissa av oss klarar inte trycket
Så vi spricker i tusen å åter tusen "


"Jag hatar att jag inte förstod
Att deltagandet inte var obligatoriskt "

Tack för din dikt!
2018-09-14

  Lindalou
Det är samhället som brister i din människosyn. Hoppas på läkning. Tack för kloka ord.
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Kuppiskaka
Kuppiskaka