Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst

 

 

du kom till mig

i mina drömmar

strök min kind

och sa tröstande

"det var inte du

det var jag"

låg mellan mina 

ben, kysste

mina läppar

rofyllt

vaknar i tårar




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 150 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-16 15:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Avlastande :)
2018-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik