Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med dofter reser jag till dåtid

Mormor bakar bröd
Doften sprider sig
Radions ring så spelar vi
Fyller köket

Steken puttrar sedan tidig morgon
I den avlånga grönemaljerade grytan
Höstens färger tar sakta över trädkronorna

Minnen likt film när ögon sluts
Trygghet fanns om närvaro
När benen sprang mellan
Kamrater, bollplan, landhockey
Skattjakt över klapperstensfältet
Med Skagen bortom horisonten

Varför alltid blicka framåt
När själen njuter av att bada i dåtid
I det som format mig och mina värderingar




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-15 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP