Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av trycket från turbinerna



av oss alla förväntas

vilka tabeller att ögna

knappar att trycka

tåg att ta



kunna känna raspet

mellan fingrarna

och blicken

på strukturerna



att följa fåran medströms

tänka borr hindren

och motsvara trycket

från turbinerna



kunna vara långrest

i handling bevingad

utan att kapsejsa

eller stelna till




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-15 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP