Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kanske något vemodigt, vad vet jag , glad ledsen arg skrämd, egentligen bara ord som dansar på ett golv. De tomma raderna får fylla i sig själva, för de gör de alltid.


Spe gla... en bild

Jag skrev


Var det några

rader ….


Om något som inte spelar
speglar en utsida

Finns min insida där?

Nej det jag älskar finns där!


Svårt att sätta ord när det

dansar runt och golvbräderna
lyfter från sitt fixerade fäste.

Måste… hamra..




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 513 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-15 11:38



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tycker mycket om
får upplevelsen av dansande ord så frågan är huru vida du skall spika
2018-09-19

  morgonstjärna VIP
håller med purpurea där.
riktigt bra
2018-09-15

  bumerang

Flöde, är inget för analys.
Bara fortsätt lys.
2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //