Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tangent Bokstäver

I min lilla låda
har jag sparat

de gamla
tangentbokstäverna

från din gamla
skrivmaskin

sitter och plockar
med dem

då och då

försöker förstå
dina tankar

när ivriga fingra slog
på dessa bokstäver

hur din hunger
skapade ord

meningar

som flätades
ihop till

de mest
fantastiska
texter

berörande
och
vackra

och

jag inbillar mig

att ju mer jag rör
vid dina gamla

tangent

bokstäver

kommer samma
känsla att infinna sig

hos mig

Kanske




Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 171 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-15 11:38



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja en gammal skrivmaskin skulle vara mysig
2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter