Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-07-14 18:28 av the wildcat (medlemsid: 79522)


tänk ändå



det finns vingar som är blå
och en värld med tidlös skönhet

Tänk ändå det finns människor som inte är små
en annorlunda värld
vi skulle må så mycket bättre då
utan krokben falska profeter
som målar näsan förgylld

Tänk ändå att stora kan vara så små
under den förgyllda ytan
en annorlunda värld önskar vi oss
och den ogrumlade glädjen

Vi blygs inte
vår kärlek till idyller alla behöver
ljuset
i denna mörkrets tid!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2018-09-15 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP