Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte

Jag kan inte
jag vill inte
jag vet inte
jag orkar inte

Låt mig bara
få vara ifred

När jag är med dig
vill jag vara ensam
när jag är ensam
vill jag vara med dig

Bristfällig men ändå godkänd
vi måste alla göra våra misstag




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-15 12:29



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Känner igen det dilemmat. Tack!
2018-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP