Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flohacka

Drick ditt mjöd gamle man
sparka av dig din toffla
du blev förnedrad i din själ.

Kampen som barnets svek
när du i enrisröken skrek,
svedjan är min födslorätt
rågen den gav bröd.

© Bosse 15 september 2018.




Bunden vers (Rim) av Bossepoet från Österbotten
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-15 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten