Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På livets stig igen!

När man varit sjuk och blir frisk, då är man så tacksam och glad.
Har inte orkat så mycket på grund av en kraftig luftrörskatarr.

Men nu skiner jag ikapp med höstsolen.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-15 13:24



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Den sista raden är ett härligt avslut på texten!
2018-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP