Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ISLOSSNING

Inte hans
Inte hennes
inte deras

Inte din
inte min

VÅR

ÄNTLIGEN VÅR ! ! !
----------------------------------------------------------------------


Ovanstående text är en grej, som jag inte vet säkert om den är min egen.
Någonstans i bakhuvudet spökar nämligen föreställningen om att jag skulle ha hört eller läst något snarlikt tidigare.
Jag vet alltså inte om det är stulet eller halvstulet.
Problemet är bara att jag i så fall inte vett vem. Men jag vet att det i givet fall är tal om en nu levande svensk diktare. I alla fall levde han för några få år sedan. Han är relativt känd bland litteraturkunniga , eller åtminstone bland dem som har koll på morden svensk poesi tror jag.
Han har utgivit åtminstone en diktsamling - möjligen på ett mindre eller eget förlag.

Vet du vem han är får du MYCKET GÄRNA höra av dig !
Om jag inte hittar honom, drar jag antagligen till slut slutsatsen att det är något jag fått för mig bara......
Jag är osäker - det KAN vara ett eget original.....






Fri vers (Modernistisk dikt) av Anders Frankenberg Waster
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-15 15:07



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
vårkänslorna flödar
2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Anders Frankenberg Waster
Anders Frankenberg Waster